keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Pelihullun tunnustukset

Kun olin lapsi, oli aivan eeppistä saada uusi peli. Vanhemmat eivät niitä nimittäin hetken mielijohteesta ostelleet. Luimme veljeni kanssa isän tilaamasta MikroBitistä peliarvosteluja, katsoimme silmät kiiluen Tilttiä ja yritimme kuvitella, millaista olisi pelata mitäkin peliä. Latailin paljon demoja netistä, ja Huvi ja hyöty -romppu oli aina uskomaton aarreaitta. Muistan saaneeni siistejä pelejä myös muropaketista ja jäätelöautosta (Herkules ja Dropmania ainakin). Välillä tein myös oman Pelit-lehden, jossa arvostelin kaikki pelit, jotka meiltä löytyi. Meillä oli jossakin vaiheessa ainakin Jazz Jackrabbit 2, Theme Hospital, Theme Park World ja Turok (pelkäsimme dinosauruksia niin paljon, että pelasimme aina kaikki mahdolliset cheatcodet päällä). Lisäksi vietimme paljon aikaa katsellen, kuinka äitini pelasi Raymaneja ja Tomb Raidereita (itsekin yritimme niitä monesti, mutta emme tainneet juuri pärjätä) ja isäni Silent Hunteria.

Ehkä tämän pohjustuksen jälkeen on helpompi ymmärtää, miksi hamstraan pelejä. Minusta on ihanaa ajanvietettä selata Steamia tai GOG:ia ja etsiä hyviä tarjouksia. Joku tekee tätä vaatteiden tai kenkien kanssa, minä pelien! Tuntuu ihanalta, että aina jos jonkin pelin haluaa, on mahdollista ostaa se. Kun vielä voi puolittaa kustannukset poikaystävän kanssa, pelit ovat aika halpaa hupia. Ostan hyvin harvoin pelejä täydellä hinnalla, sillä kaikki tulee alennukseen jossain vaiheessa. Aina, kun näen hyvän alennuksen kiinnostavasta pelistä, ostan sen, vaikka en aikoisikaan pelata sitä lähiaikoina. Siksipä noita on kertynyt melkoinen kasa.

Aion nyt listata tähän kaikki omistamani pelit, joita en ole pelannut läpi. Alleviivaus tarkoittaa, että peli on kesken tai sitä on pelattu ainakin jonkin verran. Myöhemmin, kun saan näitä pelattua, editoin tätä viestiä ja poistan pelejä listalta. Ja kun taas ostelen ties mitä, lisään ne tähän.

Operaatio Läpipeluu alkakoon!

- Assassin's Creed
- Assassin's Creed 2
- Assassin's Creed Brotherhood
- Assassin's Creed Revelations
- Banished
- Bioshock 2
- Braid
- The Banner Saga
- Beatbuddy: Tale of the Guardians
- Crusader Kings II
- Dark Souls: Prepare to Die Edition
- Dark Souls 2
- Dead Island
- Dead Island Riptide
- Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
- Devil May Cry 4
- Dishonored DLC: Knife of Dunwall
- Dreamfall: The Longest Journey
- Dust: An Elysian Tail
- Fallout
- Final Fantasy VI
- Final Fantasy VII
- Fire Emblem Awakening
- FTL: Faster Than Light
- Giana Sisters: Twisted Dreams
- Guacamelee! Gold Edition
- Hotline Miami
- L.A. Noire
- The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
- LIMBO
- Machinarium
- Magickan DLC:t
- Mark of the Ninja
- Metro 2033
- Monaco
- Mount & Blade: Warband
- Portal 2
- Puzzle Quest: Galactrix
- Rayman Origins
- Risen
- Risen 2 - Dark Waters
- Sacred 2 Gold
- Sacred Citadel
- Saints Row 2
- Saints Row: The Third
- Sam & Max Save the World
- Sam & Max: The Devil's Playhouse
- Starseed Pilgrim
- Super Meat Boy
- The Swapper
- Total War: SHOGUN 2
- Tower Wars
- Towns
- Trine 2
- XCOM: Enemy Unknown

Ohops. Toivottavasti lista vähitellen lyhenee, eikä pitene... Vähän pahalta näyttää, koska kesä ja Steamin summer sale lähestyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti