tiistai 25. helmikuuta 2014

Mitä odotan pelivuodelta 2014

Vuonna 2014 pitäisi ilmestyä useita todella kiinnostavia pelejä, ja ajattelin nyt jakaa vähän ajatuksiani niistä, joita itse odotan eniten. Lista on sekalaisessa järjestyksessä ja siitä puuttuu vaikka mitä, mutta kirjoittelin, mitä tuli mieleen.

The Elder Scrolls Online tietysti. Olen pelannut aikanaan Oblivionia monta sataa tuntia, ja sen jälkeen iskin kynteni tiukasti Morrowindiin. Skyrimiä pelasin 80 tuntia, mutta sille en niin syttynyt. Joka tapauksessa olen vuosikaudet odottanut TES-mörppiä, ja betan perusteella se on todella hyvä. Kunhan lorea on riittävästi, olen täysin myyty. No okei, olen nyt jo myyty, ostin nimittäin imperial editionin samana päivänä, kun se tuli myyntiin.

Tales from the Borderlandsin on pakko olla aivan eeppinen. Tykkäsin aivan älyttömästi Borderlandsista, Borderlands 2:sta, Walking Deadista, Walking Dead 2:sta ja Wolf Among Us:sta (siis niistä episodeista, jotka näistä ovat tulleet toki). Tässä ei siis voida mennä vikaan. Etenkin, kun screenshoteissa on jo nähty Handsome Jack!

Game of Thrones Season 1 toki sitten myös ihan samoilla meriiteillä. GoT on paras tv-sarja koskaan. 3. kauden pitäisi muuten tipahtaa postiluukusta tänään tai huomenna! Kuulostaa kiinnostavalta, että pelissä ei suoraan kerrattaisi kirjojen/tv-ohjelman tapahtumia, vaan mentäisiin vähän niiden vierestä.

Transistor ihan jo siitä syystä, että Bastion oli niin uskomaton. Ja näyttäähän tuo nyt ihan upealta. Lisäksi en uskalla edes arvailla, miten järjettömän hienoa musiikkia säveltäjä siihen loihtii. Eikä strategiaa vaativa taistelu voi olla huono juttu!

EverQuest Next näyttää uskomattomalta, ja player-created contentin ymppääminen peliin saa aina luovuuteni kihisemään. Tätä pitää ehdottomasti kokeilla.

Watch Dogsin idea vaikuttaa todella kiinnostavalta. Kukapa ei haluaisi iänikuisen menen-tuonne-jamätän-kaikkia-turpaan-meiningin jälkeen välillä teknologianero?

Dragon Age: Inquisitioniakaan en meinaa malttaa odottaa. Rakastin Originsia, pelasin sen läpi melkein 4 kertaa. DA2:stakin pidin, mutta eihän se ykköselle vertoja vetänyt. Olin aivan rikki, kun minut pakotettiin pelaamaan ihmisellä. Inquisitionin olisi tarkoitus ottaa askel takaisin Originsin suuntaan, mikä kuulostaa todella todella hyvältä. Ja siinä saa pelata qunarilla!

Ja no, The Sims 4 toki. Simsseillä on ikuisesti tärkeä paikka sydämessäni, ollut siitä asti, kun ala-asteella sain ensimmäisen Sims-pelin ja pelasin sitä kuukausitolkulla. Kakkosta ja kolmosta on tullut myös pelattua enemmän kuin kehtaan myöntää.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, The Witcher 3. Jätin tämän listan viimeiseksi, koska tämä on näistä ehdottomasti tärkein. Rakastin ensimmäistä Witcher-peliä, tykkäsin toisesta. Luin kirjat. Lakosin polvilleni ja rukoilin lisää! Witcherin maailma ja hahmot ovat niin todellisia ja syviä, ettei mikään vedä vertoja. Ja voi Geralt, miten oletkaan siistein koskaan missään ikinä milloinkaan nähty pelin päähahmo. Kaikki, mitä Witcher 3:sta on näytetty, on näyttänyt aivan liian hyvältä ollakseen totta. Odotan tätä peliä valtavalla jännityksellä ja kauhulla. Sen on pakko olla paras peli koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti