torstai 27. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Koska oikean elämäni kuulumiset ovat erittäin tylsiä (illalla on treenien veto, huomenna tentti aargh, ja sitten alkaakin syysloma), keskityn nyt kirjoittamaan pelikuulumisistani. Ja niitähän riittää!

Kaunis kotimme. Huomatkaa vasemmalla ylhäällä kuulusteluhuone ja kuulustelija-ankka.
Starbound-into jäi osalle lanittajista päälle, ja sitä on tullut heidän kanssaan pelailtua. Parasta tässä pelissä on, että aina voi siirtyä uudelle planeetalle, josta voi taas löytyä jotain siistiä! Lisäksi on kiva, ettei yhdessä pelaamisen kannalta ole merkitystä, jos joku innostuu pelaamaan yksin läpi yön. Hänellä on sitten vain vähän paremmat kamat, ja yhteispeliä voi jatkaa ongelmitta. En tiedä, olemmeko vain katsoneet liikaa TwitchPlaysPokemonia, vai miksi näen kaikki Starboundin vihollismörrit pokemoneina. Vastaan on tullut jo ainakin Bulbasaur, Mudkip, Lapras ja Mewtwo.

Oh fuck.
Ostin alennuksesta viidellä eurolla Far Cry 3:n, ja kyllä kannatti! Olen ehtinyt pelata vasta muutaman tunnin, mutta koska ensi viikko on lomaa, tämän läpipeluuseen tuskin menee montaa päivää. Tämä peli nimittäin tempaisee mukaansa viidakkoon sellaisella vauhdilla, että kahvi ehtii kylmetä ennen kuin edes muistat hakeneesi sitä. En ole pelannut juuri muita FPS:iä kuin Borderlandseja ja Falloutteja, mutta se ei ole tuntunut haittaavan. Monissa tehtävissä voi tappaa viholliset hiippaillen ja taktikoiden, mikä on hauskaa vaihtelua. Naapurini eivät tosin luultavasti tykkää tästä pelistä, sillä heti melko alussa olin kaikessa rauhassa uimassa joessa, kun kimppuuni kävi aivan yhtäkkiä selän takaa krokotiili. Päästin niin veretseisauttavan kiljaisun, että siinä sai sitten seuraavan vartin miettiä, mitä ihmettä sanoo poliiseille kun ne kohta seinänaapurin hälyttämänä tulevat varmaan ovesta läpi.

Not sure.
Animal Crossingin pelaaminen jatkuu säännöllisen epäsäännöllisesti. Vähintäänkin käyn parin päivän välein keräämässä ja myymässä kaikki hedelmät. Väsyneenä pelaan aina joko Animal Crossingia tai Pokemon X:ää, ja nyt olen viime aikoina pelaillut taas enemmän jälkimmäistä. Siitä en ole muistanut napsia kuvia. Pokemonit tuntuvat levelaavan ihan järkyttävää vauhtia uuden exp-systeemin takia. En ole varma, pidänkö siitä. Tiimissäni kaikki viisi jäsentä alkavat olla yli lvl 40. Ajattelin luetella tähän niiden viiden pokemonini nimet, mutta tajusin juuri, etten muista niitä. Annan aina joka ikiselle pokemonille lempinimen (outo, pinttynyt tapa), joten en opi näiden uusien pokemonien nimiä sen takia, hahaa. Minulla on siis käytössä kuitenkin se eeppinen vuohi, se hattaran näköinen otus, se joutsen joka evolvasi rumasta ankanpoikasesta, se psyykkinen kahdella jalalla seisova kisu, sekä se pieni vihreä lohikäärmepokemon. Olen melkoinen pokemonguru!

They're a bit too large, but he didn't charge!
Final Fantasy VI:stä on tullut minulle murheenkryyni. Päästyäni pelissä vaiheeseen, jossa on tarkoitus mennä tappamaan Kefka, poikaystäväni sai nostalgiakohtauksen ja halusi levuttaa hahmojani ties kuinka kauan. Hänen toivuttuaan tästä menin kovasti voimia keränneellä tiimilläni vetelemään Kefkaa pataan, mutta Kefka vetäisikin aivan viimeisillä voimillaan minut levyiksi. Toki ragequit iski siinä vaiheessa. Nyt pitäisi kerätä voimia uuteen yritykseen. FFVI on ihan huikea peli, ja ehdottomasti haluan pelata sen loppuun. Pitäisi vain jaksaa kuunnella taas ne helkkarin höpinät ennen sitä taistelua... tosin Kefkan ihana nauru piristää aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti